Thomas Warberg og Kasper Porsdal

Jeg har snakket med  Thomas Warberg om de udfordringer stand-up komikerne møder, når de er ude og optræde. Det kunne eksempelvis være en arrangør, der gerne vil diktere komikernes emnevalg – og herudover er lokalerne sjældent indrettet til god comedy. Nu driver Thomas selv sin comedy klub: Warberg Comedy Club, men også her har han måtte kæmpe for de optimale forhold. Sidst i snakken fortæller Thomas også om, hvordan bekendelseskomikken ikke nødvendigvis er en sund tendens og hvordan, at han oplever sine kollegaer være tilfredse med ikke at være sjove, men i stedet “få noget med hjem”, hvilket Thomas slet ikke forstår:
“Alle taler om, at de er deprimerede og ingen taler om køleskabe.”

At forholdene ikke altid er optimale kan Kasper Porsdal skrive under på. Han giver to eksempler på stand-up jobs, hvor der formentlig ikke var tænkt alt igennem fra arrangørenes side på forhånd. Det ene sted havde publikum eksempelvis drukket i 72 timer inden Kasper skulle optræde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *